Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulu

Vizyon: Sevgiyi kazanmak ve erdemli olmak için , mutlu ve geleceğe saygılı bireyler yetiştirmektir. GELECEĞE SAYGILI,ERDEMLİ BİREYLER OKULU

Misyon: - İnsanlara,, Farklılıklara ve canlılara saygılı, - Manevi değerlerimize bağlı, - Öz denetimli, kendi davranışlarının sorumluluğunu üstlenebilen, - Duygu ve düşüncelerini özgürce dile getirebilen, - Mutlu,Paylaşımcı,İnançlı, - Katılımcı, Sosyal bir kişilik sahibi olabilecek, - Türkçeyi güzel konuşabilen, - Vatan Millet sevgisini kazanmış , - Hayal gücüne sahip, Araştırmacı, - Rasyonel ve analitik düşünebilen, - Başarılı ve üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07:30-12:30 12:30-17:30
Isınma: ALTAN ISITMALI DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(332) 211 11 17

WEB - https://selcuklusaygianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Selahattini Eyyübi Mahallesi Bayramgülü Sok 5/1 Selçuklu/KONYA

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz Selçuklu ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Selahattini Eyyübi Mahallesi Bayramgülü Sok 5/1 Selçuklu/KONYA

Ulaşım Okulumuza ulaşım toplu ulaşım araçları ile sağlanmaktadır.Şehir merkezinden hareket eden 47 hat numaralı belediye otobüsü ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez ilçede olup,il merkezindedir.